سلامت نیوز: رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر یزد، از کشف 150 کیلو تریاک در بازرسی از یک دستگاه تریلی توسط ماموران پلیس این استان خبر داد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،سرهنگ محمدحسین ستودهنیا با بیان اینکه مبارزه همه جانبه با قاچاق انواع مواد مخدر از جمله اولویتهای جدی فرماندهی انتظامی استان یزد است، گفت: در راستای مبارزه با موادمخدر و برخورد با سوداگران مرگ، مأموران پلیس استان ضمن کنترل محورهای خروجی اقدام به توقیف یک دستگاه تریلی هوو کردند.
وی افزود: مأموران پلیس در بازرسی از این تریلی 150 کیلوگرم تریاک را از داخل محموله خیار سبز کشف و ضبط کردند.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان یزد با اشاره به دستگیری سه قاچاقچی در این خصوص گفت: متهمان دستگیر شده برای اجرای مراحل قانونی و صدور حکم به دادسرا معرفی شدند.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر یزد، از کشف 150 کیلو تریاک در بازرسی از یک دستگاه تریلی توسط ماموران پلیس این استان خبر داد.

نظر شما